Školski pribor
Pretraživanje grupe :
Pretraživanje baze podataka Untitled Document
Naziv artiklaOpis artiklaJed. mjereSlika
ETIKETE ŠKOLSKE 10/1 TEENS / ANIMALSŠkolske naljepnice za knjige i teke. Sortirani motivi. U paketu se nalazi 10 naljepnica. 
paket
ETIKETE ŠKOLSKE 12/1 GLOGOSŠkolske naljepnice za knjige i teke. Sortirani motivi. U paketu se nalazi 12 naljepnica. 
paket
ETIKETE ŠKOLSKE 18/1 + RASPORED SATIŠkolske naljepnice za knjige i teke. Sortirani motivi. U paketu se nalazi 18 naljepnica i raspored sati! 
paket
ETIKETE ŠKOLSKE 40/1 LIVAN KLASIKJednobojne naljepnice za knjige i teke, u pakiranju se nalazi 40 naljepnica iste boje. Dimenzije jedne naljepnice: 41x58 mm. Naljepnice su dostupne u 3 boje: crna, crvena i plava. Dolaze u blister najlonskom pakiranju. 
paket
ETIKETE ŠKOLSKE 40/1 LIVAN SORT. MOTIVIŠkolske naljepnice za knjige i teke, u jednom paketu se nalazi 40 naljepnica (5 listova x 8 naljepnica). Dimenzije jedne naljepnice: 45x70 mm. Dostupne su u 8 različitih šarenih motiva (odvojeno za dječake i djevojčice). Dolaze u... 
paket
FOLIJA ZA KNJIGE 33cm x 3 metra PROZIRNASamoljepiva folija za omatanje knjiga i bilježnica. Debljina folije: 50 mikrona. Boja: prozirna. 
rola
FOLIJA ZA KNJIGE 33cm x 3 metra U BOJISamoljepiva folija za omatanje knjiga i bilježnica. Dostupna je u 4 prozirne boje: prozirno plava, prozirno crvena, prozirno zelena i prozirno žuta. 
rola
LIPA ROLICE 50 cm / 5 metaraOmotni papir u roli s dezenom. Papir može poslužiti za omatanje knjiga, oblaganje polica u kuhinji i smočnici i slično. Širina role: 50 cm. Dužina role: 5 metara. Rolice dolaze u 12 različitih dezena. 
rola

ZA VIŠE INFORMACIJA O ARTIKLU, KLIKNITE NA NAZIV ILI SLIKU!