Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...
INSTALIRANA "SLAVONIJAPAPIR" SOLARNA ELEKTRANA SNAGE 10 KW!
 
Slavonijapapir solarna elektrana
 
 
Poštovani posjetitelji,
 
     sa zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da smo instalirali na krov našeg prodajnog objekta solarnu elektranu snage 10 kilovata! Nakon godinu dana od izrade glavnog projekta, prikupljanja svih potrebnih dozvola i rješavanja birokratskih zavrzlama, solarna elektrana je puštena u trajni pogon u svibnju 2022. godine.
 
Solarna elektrana snage 10 kW projektirana je na način da zadovolji godišnje potrebe tvrtke za električnom energijom, koja se koristi ne samo za funkcioniranje poslovanja nego i za hlađenje prostorija, te djelomično dogrijavanje prostorija. U današnje vrijeme enormnog rasta cijena energenata, postizanje energetske neovisnosti svakako nam je bio jedan od ključnih motiva ulaska u investiciju.
 
Međutim, ne manje važna je činjenica da smo totalno posvećeni implementaciji ekološki održivog poslovanja! Osim standardnih procedura recikliranja svih vrsta otpadnih materijala koji se stvaraju kroz poslovni proces, investicijom u solarnu elektranu značajno je smanjen karbonski otisak u poslovanju poduzeća.
 
Možemo se skromno pohvaliti da smo među prvim knjižarskim poduzećima u Hrvatskoj koji su postavili vlastitu solarnu elektranu. Također smo uvjereni u činjenicu da današnji potrošači imaju razvijenu ekološku svijest i da radije posluju sa tvrtkama koji su lideri u uvođenju zelenog poslovanja u svojoj branši. Stoga nas veseli da ćemo u budućnosti još više razvijati ekološki održivo poslovanje koje će imati izravne dobrobiti za buduće generacije.
 
 
 Eco-friendly logo