Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

KOFER PUTNI MALI ABS "SUIT CASE" art. 622-1

Cijena (MPC):
33,15 EUR / 249,77 kn
Šifra artikla:
54729
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Putni koferi

Vrlo povoljan putni kofer izrađen od kvalitetne ABS plastike. Dimenzije kofera: 36x48x22 cm. Ima aluminijsku ručku podesivu po visini koja služi za vučenje kofera, te 2 ručke (1 na okomitoj strani + 1 na vodoravnoj strani) za nošenje kofera. Kofer ima 1 veliki pretinac koji se zatvara pomoću patent zatvarača.
 
S bočne desne strane nalaze se 4 plastične nogice, kako se kofer nebi zaprljao ako ga nosimo i spuštamo u vodoravan položaj. Ovaj kofer ima još jednu posebnost: s donje strane ima 4 vrlo kvalitetna kotača koji se mogu rotirati 360 stupnjeva oko svoje osi! To znači da ovaj kofer ne moramo nužno vući iza sebe ukoliko je težak, već ga možemo elegantno gurati pokraj sebe s naše lijeve ili desne bočne strane!
 
Iznutra, kofer je podstavljen polyesterskim platnom te ima jedan odjeljak koji se također zatavara patent zatvaračem koji pridržava odjeću i ostale stvari kako ne bi ispale prilikom otvaranja kofera. Uz kofer je dolazi i mehanizam sa šiframa za zaključavanje istoga.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 26,54 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,57 EUR, a za narudžbe iznad 82,95 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...