Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

KOFER PUTNI SREDNJI ABS "ORMI" S-012 art. 30182

Cijena (MPC):
61,04 EUR / 459,91 kn
Šifra artikla:
41732
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Putni koferi

Srednji putni kofer izrađen od kvalitetnog ABS plastičnog materijala. Zahvaljujući ABS plastici, vanjski dio kofera je vrlo fleksibilan i mekan, tako da vrlo teško može puknuti u transportu. Dimenzije kofera: 42x64 cm, dubina: 24 cm. Ima aluminijsku ručku podesivu po visini koja služi za vučenje kofera, te 2 plastične gumirane ručke (1 na okomitoj strani + 1 na vodoravnoj strani) za nošenje kofera.
 
S bočne lijeve strane nalaze se 4 plastične nogice, kako se kofer ne bi zaprljao ako ga nosimo i spuštamo u vodoravan položaj. Ovaj kofer ima još jednu posebnost: s donje strane ima 4 vrlo kvalitetna dupla kotača koji se mogu rotirati 360 stupnjeva oko svoje osi! To znači da ovaj kofer ne moramo nužno vući iza sebe ukoliko je težak, već ga možemo elegantno gurati pokraj sebe s naše lijeve ili desne bočne strane. Iznutra, kofer je podstavljen polyesterskim platnom. Kofer iznutra također ima elastične tekstilne opruge za pričvršćivanje odjeće, te jedan veliki mrežasti džep na patent zatvarač za sortiranje sitnijih predmeta. S desne bočne strane kofer ima i šifrarnik za zaključavanje (blokada patent zatvarača).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 26,54 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 82,95 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...