Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

KOFER PUTNI VELIKI "SUIT CASE" 4 KOTAČA art. 013-3

Cijena (MPC):
76,75 EUR
Šifra artikla:
51741
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Putni koferi

Vrlo povoljan putni kofer izrađen od kvalitetnog rips materijala. Dimenzije kofera: 45x70x30 cm. Ima aluminijsku ručku podesivu po visini koja služi za vučenje kofera, te 2 ručke (1 na okomitoj strani + 1 na vodoravnoj strani) za nošenje kofera. Kofer ima 3 pretinca koji se zatvaraju pomoću patent zatvarača + 1 patent zatvarač koji služi za "produbljenje" kofera.

S bočne desne strane nalaze se 4 plastične nogice, kako se kofer nebi zaprljao ako ga nosimo i spuštamo u vodoravan položaj. Ovaj kofer ima još jednu posebnost: s donje strane ima 4 vrlo kvalitetna kotača koji se mogu rotirati 360 stupnjeva oko svoje osi! To znači da ovaj kofer ne moramo nužno vući iza sebe ukoliko je težak, već ga možemo elegantno gurati pokraj sebe s naše lijeve ili desne bočne strane!

Iznutra, kofer je podstavljen polyesterskim platnom.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...