Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...
NOVI GEDEON KATALOG FOTO ALBUMA, OKVIRA ZA SLIKE I FOTO PAPIRA!
 
 
Poštovani kupci, pred Vama je novi Gedeon katalog iz vlastitog uvoza! Ove godine obogatili smo ga sa još većim izborom i još ljepšim artiklima.
 
Sada je u ponudi prošireni izbor jednobojnih univerzalnih foto albuma koji se mogu koristiti za razne prigode - krštenja, prve pričesti, krizme, vjenčanja i druge proslave. Osim toga, tu je već dobro poznata ponuda foto albuma za djecu (Baby foto albumi), vjenačnih foto abluma, te klasičnih svakodnevnih foto albuma. Birajte između foto albuma na lijepljenje i albuma na umetanje slika. U katalogu je 125 vrsta albuma, te preko 300 različitih motiva za sve prigode!
 
Stigli su i novi okviri za slike (fotografije), od kojih izdvajamo novu liniju LOVE okvira za zaljubljene, te nove modele BABY okvira sa LED osvjetljenjem! Pronađite u katalogu i ekskluzivne foto okvire od kovanog željeza koji su idealni poklon artikli! Tu je i standardna linija okvira za slike sa ravnim rubovima, koji se često koriste za uramljivanje diploma, zahvalnica, svjedodžbi i slično.
 
Ako želite sami izrađivati fotografije pomoću vlastitog ink jet printera, na kraju kataloga pronađite odličnu ponudu foto papira u arcima. U ponudi imamo široku paletu foto papira u dimenzijama 10x15 cm, 13x18 cm, 15x21 cm i A-4 formatu.
 
Napomena: cijene u katalogu su veleprodajne (bez PDV-a), stoga ako ste maloprodajni kupac dodajte 25% na iskazane cijene.
 
 Katalog Gedeon foto albuma i okvira za slike 01/2019
 
 
                 Sve navedene artikle u katalogu možete pronaći i na našem web shopu,
                 na slijedećim linkovima:
 
                  1. Gedeon - foto albumi - vjenčani, dječji, jednobojni, klasični
 
                  2. Gedeon - okviri za slike - drveni, metalni, plastični, clip sistem
 
                  3. Gedeon - foto papiri u arcima za ispis fotografija