Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...
Novo u ponudi internet trgovine
 
 
ZetClean sredstvo i maramice za uklanjanje grafita i teških zaprljanja               04.02.2019.

 ZetClean sredstva za uklanjanje grafita
 
 ZetClean sredstva za uklanjanje grafita - jedinstven proizvod na tržištu koji posebnom kemijskom formulom učinkovito uklanja najteža zaprljanja: grafit u spreju i druge sprejeve, jednokomponentne boje, permanentne markere, tiskarske boje, čađe i teške masnoće. Ne sadrže agresivna otapala, već je otopina na bazi vode i alkohola, tako da puno manje oštećuje površinu koja se čisti.
 
Netko Vam je išarao sprejem zid od ustanove ili kuće? Permanentnim flomasterom su išarani stolovi i vrata? Trebate skinuti s površine ostatke naljepnice ili žvakaće gume? Nema problema! Samo nanesite sredstvo na zaprljanu površinu i ostavite 10 minuta da sredstvo djeluje. Nakon toga isperite vodom - i to je to!
 
Ova sredstva su prvenstveno namijenjena za ustanove gdje je velika frekvencija ljudi (škole, bolnice, komunalne službe, dječji vrtići, ustanove...), te većim poduzećima poput tvornica, autobusnih i željezničkih kolodvora i slično. Međutim, ako i kao privatna osoba imate potrebu za ovakvim sredstvima bit ćete iznimno zadovoljni.
 
ZetClean sredstva dolaze u obliku spreja sa špricom, te u obliku vlažnih maramica natopljenih sredstvom za čišćenje. Za više informacija, cijene i dostupnost pogledajte ovdje.
 
 
 
Dozator za sapun u pjeni i tekući sapun u pjeni                                                     27.09.2018.

 
 
Ovo je definitivno artikl kojeg morate imati u svom sanitarnom prostoru! Elegantan i kvalitetan PVC dispenzer za sapun pjenu zapremine 1 litre. U ovaj dispenzer direktno se ulije tekućina u rinfuzi i nisu potrebni skupi ulošci sa sapun pjenom u vrećici. S donje strane ima mehanizam za raspršivanje tekućeg sapuna, tj. mehanizam za proizvodnju pjene.
 
Izračunato je da se pomoću dispenzera sa sapun pjenom može oprati 3 puta više ruku nego sa običnim tekućim sapunom (jer koristi manju količinu sapuna za proizvodnju pjene a jednako učinkovito pere ruke). Međutim, tu još nije uštedama kraj! Osim što je 300% učinkovitiji od tekućeg sapuna, za njega imamo tekuću sapun pjenu u rinfuzi u kanisterima od 5 litara koja je tek nešto malo skuplja od običnog tekućeg sapuna!
 
Dakle, uštede su doista višestruke i ako se odlučite zamijeniti stari dispenzer za tekući sapun (ili dispenzer za sapun pjenu koji koristi skupu pjenu u vrećicama), investicija će vam se isplatiti već za nekoliko mjeseci. Ovaj proizvod namijenjen je za profesionalnu upotrebu: za ugostiteljske objekte, škole, vrtiće, bolnice, javne ustanove sa velikom frekvencijom ljudi, poduzeća i obrte. Međutim, ovaj dispenzer može biti i odličan dodatak u kupaonama vaše kuće ili stana, apartmana ili vikendice!
 
Pogledajte detaljnije specifikacije i slike na slijedećim linkovima:
 
Dozator za sapun pjenu 1000 ml.                               Tekući sapun u pjeni 5 litara                                
 
 
 
Plastifikator Fellowes L-80                                                                                          21.11.2016

Na stanje je stigao kompaktan plastifikator proizvođača Fellowes. Plastifikator za fotografije i dokumente do formata A4. Idealan za upotrebu u domu i manjim uredima. Tehnologija plastificiranja sa 2 grijana valjaka. Spreman za korištenje u samo 3 minute, plastificira folijom od 80 mikrona. Opremljen polugom za otpust zaglavljenih folija. Automatsko isključivanje nakon 30 minuta neaktivnosti. Pakiranje uključuje starter kit od 10 folija.
 
Korekturna traka 4.2 mm x 10 metara Tombow                                                    16.11.2016.

Od sada u ponudi imamo i vrhunsku korekturnu traku japanskog proizvođača Tombow! To je suha korektura u traci. Nema sušenja korekture, po njoj se odmah može pisati. Traka se povlači bočno na površinu, širina trake je 4.2 mm dok je dužina namotaja10 metara. Osim kvalitetom, ova korektura oduševljava i iznimno konkurentnom cijenom!
 
Svijeća prskalica "Fontana" h=30 cm / 160 sekundi                                                10.11.2016.

Osim malih i srednjih prskalica za rođendansku ili svadbenu tortu, na lageru sada imamo i extra dugačke prskalice! Prskalice su dugačke 30 centimetara, dok im je vrijeme izgaranja nevjerojatnih 160 sekudi. Ovo bi trebalo biti više nego dovoljno da u velikim salama vjenčana torta stigne iz kuhinje do mladenaca, a da prskalice još postojano gore.
 
Torba poslovna Roncato "Easy Project"                                                                    04.11.2016.

Renomirani talijanski proizvođač torbi "Roncato", osim kvalitete i funkcionalnosti, posebnu pozornost posvećuje dizajnu svojih proizvoda. Ovo je vrlo kvalitetna poslovna torba težine od samo 0.9 kg izrađena od polyestera. Dimenzije torbe: 40x33x15 cm. Torba ima jedan veliki glavni pretinac te jedan pretinac sa prednje strane. Glavni pretinac je podjeljen na dva dijela u kojemu se u jednom dijelu nalazi mjesto za laptop do veličine od 15.6" a u drugom prostor za mape i dokumente. Prednji pretinac se otvara i zatvara pomoću patent zatvarača a u njemu se nalazi mnoštvo manjih odjeljaka predviđenih za posjetnice, olovke, smartphone i slične stvari koje su potrebne za obavljanje svakodnevnih poslovnih aktivnosti. Uz torbu dolazi i remen kako bi se mogla nositi i na ramenu.