Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET POKLON ETUI ZA VIZITKE + ROLER PIERRE CARDIN

Cijena (MPC):
28,65 EUR
Šifra artikla:
20347
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Poklon setovi u kutiji

Ekskluzivni poklon set modne marke "Pierre Cardin", sastoji se od etuia za vizit karte (posjetnice) i rolera. Album za vizitke je izrađen u kombinaciji nehrđajućeg čelika, tj. inox-a (unutarnji dio etuia), te obložen umjetnom mat crnom kožom. Etui se otvara podizanjem poklopca prema gore. Poklopac etuia s donje strane obložen je mekanim filcom, dok u sredini ima magnetski krug pomoću kojeg poklopac etuia ostaje čvrsto zatvoren. Kada se podigne poklopac etuia, na donjoj strani vidi se ugraviran logotip "Pierre Cardin". U etui stane cca 20 vizit karti. Dimenzije etuia: 10cm (dužina) x 6.5 cm (širina) x 1.5 cm (visina u sredini etuia).
 
Roler Pierre Cardin "Claudie" koji dolazi u ovom poklon setu ima fini tanki ispis u plavoj boji, sa promjerom kuglice od samo 0.5 mm. Tijelo rolera je izrađeno od aluminija sa "soft touch" završnim premazom, koji mu daje gumirani štih.Roler sa otvara skidanjem čepa (poklopca). Na poklopcu se nalazi čvrsta klipsa izrađena od nehrđajućeg čelika (inox-a). S gornje strane ovaj roler ima i gumenu kapicu s kojom se može tipkati na "touch screen" ekranima (mobiteli, tableti i slično).
 
Poklon set dolazi u ekskluzivnoj kartonskoj kutiji koja s vanjske strane ima otisnut "Pierre Cardin" logotip. Dimenzija poklon kutije: 16.5cm (dužina) x 13 cm (širina) x 2.5 cm (visina).
 

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...

Možda će vas zanimati i sljedeći artikli iz naše ponude