Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET POKLON KEM. OLOVKA + PRIVJESAK "EASY" 143701

Cijena (MPC):
7,25 EUR
Šifra artikla:
10907
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Poklon setovi u kutiji

Poklon set koji se sastoji od kemijske olovka i privjeska za ključeve. Cijeli poklon set ima "eko" nazivnik, kako u proizvodnji kemijske olovke i privjeska, tako i u proizvodnji poklon ambalaže. Kemijska olovka izrađena je u kombinaciji  visokosjajnog nehrđajućeg čelika (inox-a) i bambusovog drveta (donji dio tijela olovke i prstohvat). Olovka se pali okretanjem gornjeg dijela udesno, dok je ispisni uložak plave boje i srednje debljine ispisa (medium).
 
Privjesak za ključeve je također izrađen u kombinaciji  visokosjajnog nehrđajućeg čelika (prsten i zadnja strana privjeska) i bambusovog drveta (prednja strana privjeska). Privjesak je prilično lagan, te neće dodatno jače opterećivati džep ili torbicu. Na drveni dio privjeska moguće je otisnuti ili laserski ugravirati natpis ili posvetu, područje za tisak je dimenzije 1.5 x 3 cm.
 
Ovaj poklon set dolazi u ekološkoj, tj. nebojanoj poklon kutiji. Dimenzije poklon kutije: 16.5 cm (dužina) x 9 cm (širina) x 2 cm (visina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...