Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET POKLON NOTES + ROLER PIERRE CARDIN "ARLAS"

Cijena (MPC):
23,82 EUR
Šifra artikla:
53436
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Poklon setovi u kutiji

Ekskluzivni pisaći set modne marke "Pierre Cardin", sastoji se od notesa za pisanje i rolera. Notes je formata 10x15 cm (A-6 format) i sadrži 96 listova (192 stranice) bijelog papira debljine 80 gr./m2. Papir je bež boje (chamois), te ima tiskane linije u crnoj boji. Korice notesa su fleksibilne, izrađene od mekane umjetne kože. U donjoj desnoj strani notesa nalazi se suhi žig "Pierre Cardin". Notes ima i dvostruku kapital (pokaznu) vrpcu sa metalnim privjeskom na kojemu je također otisnut znak "Pierre Cardin".
 
Roler Pierre Cardin "Claudie" koji dolazi u ovom poklon setu ima fini tanki ispis u plavoj boji, sa promjerom kuglice od samo 0.5 mm. Tijelo rolera je izrađeno od aluminija sa "soft touch" završnim premazom, koji mu daje gumirani štih.Roler sa otvara skidanjem čepa (poklopca). Na poklopcu se nalazi čvrsta klipsa izrađena od nehrđajućeg čelika (inox-a). S gornje strane ovaj roler ima i gumenu kapicu s kojom se može tipkati na "touch screen" ekranima (mobiteli, tableti i slično).
 
Pisaći set dolazi u ekskluzivnoj kartonskoj kutiji koja s vanjske strane ima otisnut "Pierre Cardin" logotip. Dimenzija poklon kutije: 16.5cm (dužina) x 13 cm (širina) x 2.5 cm (visina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...