Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKA TORBA ANATOMSKA TARGET "GT TWIST"

Cijena (MPC):
55,73 EUR / 419,90 kn
Šifra artikla:
31520
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školske torbe

Vrlo kvalitetna školska torba za učenike 1. i 2. razreda osnovne škole. S prednje strane torbe nalazi se jedan veliki džep koji se otvara pomoću metalnog patent zatvarača a može poslužiti za smještanje pernice, jauzne i slično. Glavni poklopac torbe otvara se pomoću posebno dizajnirane magnetske kopče. Za djecu vrlo jednostavan način otvaranja poklopca okretanjem kopče ulijevo, a kada se poklopac spusti, kopča sama dolazi u zaključan položaj. Ispod glavnog poklopca nalaze se 2 velika odijeljena pretinca, za školske knjige i bilježnice.
 
S bočnih strana ruksak ima 2 rastezljiva džepa koji mogu poslužiti za nošenje boce za piće, kišobrana i drugih sitnijih školskih potrepština. Ruksak ima tvrdo ojačano platneno dno i 4 izvišena plastična čepa na kojima ruksak stoji. Čepovi također sprečavaju vlaženje ruksaka u slučaju da se ruksak spusti na mokru podlogu. Leđni dio ruksaka je obložen mekanom anatomskom spužvom. Naramenice su podesive po dužini i također obložene slojem mekane spužve.
 
Torba je vrlo lagana i teži samo 850 grama. Dimenzije torbe: 29x37x24 cm. Sa prednje strane, kao i sa bočnih strana, torba ima postavljene reflektirajuće trake koje služe za bolje uočavanje djeteta u prometu. Proizvođač: Target, Slovenija.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...