Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK ADIDAS HD-7153 ADICOLOR

Cijena (MPC):
23,90 EUR
Šifra artikla:
31351
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Školski ruksaci

Kvalitetan školski brand-name ruksak sportske marke "Adidas".  S prednje strane ruksaka nalazi se 1 veliki džep u kojega se mogu smjestiti sitnije školske potrepštine i pernica. Ruksak ima jedan veliki glavni pretinac u kojega se smještaju knjige i bilježnice, a koji se zatvara pomoću dvostrukih metalnih patent zatvarača. U glavnom pretincu nalazi se zaseban odjeljak sa 1 pregradom, kako bi se mogao odijeliti sadržaj u ruksaku.
 
Na bočnim stranama ruksak ima i dva otvoreni džepa u koje se moge smjestiti boca za piće, grickalice i slično. Zadnji (leđni) dio ruksaka lagano je zadebljan anatomskom spužvom. Naramenice ruksaka su podesive po visini učenika i također su lagano obložene anatomskom spužvom. Logotip "Adidas" ruksak ima otisnut sa prednje strane, na ručki za nošenje, kao i na trakama za podešavanje visine sa zadnje strane. Dimenzije ruksaka: 28x43x13 cm. Osim za školske potrebe, ovaj ruksak može se upotrijebiti i kao dodatni ruksak za bavljenje amaterskim sportom, odlazak na izlet i slično.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...