Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK ERGONOMSKI "STREET" TVRDO DNO

Cijena (MPC): 349,90 kn
Šifra artikla:
50905
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školski ruksaci

Školski ergonomski ruksak za učenike nižeg razreda osnovne škole. Ruksak ima 3 pretinca koji se otvaraju pomoću dvostrukih gumiranih patent zatvarača. Prednji pretinac je namijenjen za užinu i obložen je srebrnom termo folijom koja štiti hranu od atmosferskih utjecaja. Druga dva pretinca namijenjena su za školske udžbenike i bilježnice.
 
Ruksak ima tvrdo ojačano platneno dno i 4 izvišena čepa na kojima ruksak stoji. Čepovi također sprečavaju vlaženje ruksaka u slučaju da se ruksak spusti na mokru podlogu. Leđni dio ruksaka je obložen nešto tvrđom ergonomskom spužvom koja ima mrežastu strukturu radi boljeg protoka zraka (sprječava se znojenje leđa). Naramenice su široke 6 cm, podesive po dužini i također obložene mekanom spužvom.
 
S bočnih strana ruksak ima 2 džepa koji mogu poslužiti za nošenje boce za piće, kišobrana i drugih sitnijih školskih potrepština. Težina ruksaka je samo 800 grama. Dimenzije ruksaka: 30x42x18 cm. S prednje donje strane i sa bočnih strana nalaze se i reflektirajuće trake za bolje uočavanje djeteta u prometu.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 200,00 kn odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 26,90 kn, a za narudžbe iznad 625,00 kn dostava robe je besplatna. Više informacija...