Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK TARGET "SUPERLIGHT 2 FACE"

Cijena (MPC):
53,04 EUR
Šifra artikla:
31676
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školski ruksaci

Ruksak SUPERLIGHT 2FACE dizajniran je posebno za djecu koja pohađaju prve razrede osnovnih škola. Ruksak može imati dva izgleda školske torbe. Izgled jednostavno promjenite s pokrovom kojeg montirate s patentnim zatvaračem. Specifičnost ovih ruksaka je, da je moguće osim duljine naramenica podesiti i samu visinu naramenica na različite visine. Prema tome dijete će s podešavanjem optimalne visine imati ruksak na najboljem mjestu s obzirom na veličinu djeteta.
Ergonomski čvrsta leđa izdašno su presvučena vrhunskim materijalnom i konstruirana tako da zrak dobro cirkulira i tako sprečava znojenje.Torba ima reflektirajući materijal sa svih strana. Ruksak ima tvrdo dno koje je malo više od poda tako da torba ne dođe u kontakt sa prljavštinom ili vodom na podu.
Dimenzije: 42 x 32 x 18 cm
Težina: 890 g

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...