Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SVJETILJKA STOLNA ENO LED LIGHT EL-02 DUPLA

Cijena (MPC): 68,70 kn
Šifra artikla:
41312
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Stalci i metronomi

Baterijska mini lampa sa dvije odvojene svjetiljke. Svaka svjetiljka ima po dvije LED diode koje daju vrlo solidnu svjetlost (ukupno 4 LED diode). Ova lampa može stajati samostalno na stolu ili nekoj drugoj plohi, ali može se pomoću kvačice (velike štipaljke koja se nalazi u postolju lampe) zakačiti za notni stalak i tako bolje osvjetliti glazbeni sadržaj. Također ju možete zakačiti za knjigu ili neku drugu radnu površinu. Produžeci lampe su fleksibilni i mogu se fiksirati u bilo koji željeni položaj.
 
Osim svoje iznimne praktičnosti, ova lampa dolazi i sa dvostrukim izvorom napajanja: može se koristiti USB kabal za napajanje (dolazi zajedno s lampom) ili se može napajati pomoću tri LR-3 (AAA) baterije (isto dolaze s lampom). Dimenzije postolja lampe: 4.5 x 7.5 cm. Najveća visina svjetiljki: 24 cm.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 200,00 kn odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 26,90 kn, a za narudžbe iznad 625,00 kn dostava robe je besplatna. Više informacija...