Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TIPKOVNICA ROCCAT SUORA LED MEHANIČKA

Cijena (MPC):
79,50 EUR / 599,00 kn
Šifra artikla:
11527
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Gaming tipkovnice

Neki igrači žele svo blještavilo koje periferija pruža, a neki žele najbolje performanse bez svog blještavila. Sa Suorom gaming „čistunci“ dobili su svoju tipkovnicu. Suorin bez okvirni dizajn kanalizira filozofiju čiste učinkovite mehaničke tipkovnice za takve igrače. Suorino robusno kompaktno kućište od aluminjske legure pruža dosljednu platformu koja ne odvlači pažnju. Približite se bliže pravom osječaju gaminga sa Suora mehaničkom tipkovnicom.
 
KOMPAKTNA I BEZ OKVIRA Suora ima jedinstvenu građu i dizajn u potpunosti bez okvira. Nema oslonac za ruke, nema debele rubove, nema Dodatne tipke za palčeve, i nema nepotrebne multimedijske tipke, samo visoko kvalitetne, izdržljive mehaničke tipke montirane na izdržlivoj ploči. Ovaj sirovi dizajn omogučava da se približite akciji, za munjevitu igru bez odvračanja pozornosti. Dok se vaši protivnici gube u moru tipki, vi ćete biti jedan korak ispred sa svojom instiktivnom kontrolom.
ANTI-GHOSTING Nije dobro imati intuitivno napravljenu brzu tipkovnicu ako tipke ne mogu držati korak s vašom akcijom. Nećete imat taj problem sa Suorom. Može se pohvaliti vrhunskom anti-ghosting matricom koja osigurava da svaki pritisak tipke uvijek bude registriran. Sa svojim 1000Hz (1ms) poling rate-om biti će sa vama svakim pritiskom tipki i to baš svaki puta.
ČVRSTO I TRAJNO Ako igrate agresivno, možda se brinte da vaš uređaj neće izdržati takav način igranja. Sa Suorom se ne trebate brinuti oko toga. Možda je kompaktna i bez okvira, ali ne dajte se zavarati – ovo je tipkovnica koja će vas služiti iz bitke u bitku. Suora ima Robusno aluminijsko kućište koja pruža dosljednu gaming platformu. Suorina čvrsta konstrukcija dopunjena sa čvrstim mehaničkim tipkama s nevjerojatnim životnim ciklusom od 50 milijuna klikova.
ROCCAT SWARM Swarm je softver osmišljen od strane ROCCAT-a koji utjelovljuje filozofiju „ spremni za budučnost“. Pokriti će vas za sve relevantne gaming platforme i uređaje. To je sistem sljedeće generacije koji čuva sve vrhunske igre, aplikacije i ROCCAT-ove proizvode na jednom mjestu. Na računalu to je pravo zapovjedno središte, a na smarthphone-u to je zgodna aplikacija koja služi kao produžena ruka software-a instaliranog na računalo. To pruža potpunu kontrolu na dohvat ruke.
Napredni anti-gohosting sa N-key rollover-om. 100Hz polling rate. Životni vjek od 50 milijuna klikova. Multimedijske funkcije. 6 programibilnih makro tipki. Dimenzije/Težina: Širina 12.5 cm, Visina 43.0 cm.
Sistemski preduvjeti: Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 64 Bit,Windows® 7 32 Bit; Intenet veza za instaliranje driver-a; USB 1.1 port.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 200,00 kn odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 26,90 kn, a za narudžbe iznad 625,00 kn dostava robe je besplatna. Više informacija...