Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

Gdje se nalazimo?

Knjižara i papirnica "Slavonijapapir" d.o.o. nalazi se u Požegi, u Ulici hrvatskih branitelja 42. Ulicu hrvatskih branitelja najlakše je pronaći prateći prometne znakove prema naselju Velika. Dakle, bez obzira dolazite li Osječkom ulicom iz smjera istoka ili iz centra grada južnom prometnicom, kod požeške vojarne skrenut ćete na križanju prema naselju Velika. Ta ulica je Ulica hrvatskih branitelja a mi se nalazimo nekih 500 metara dalje, s desne strane. Ispred knjižare nalazi se veliki reklamni stup (totem) kojeg ćete uočiti s pristojne udaljenosti.

Naše geo-koordinate su slijedeće: a) geografska  širina: 45° 20' 48.13" N (45.3467030); b) geografska dužina: 17° 40' 57.66" E (17.6826840).

Kupcima koji dolaze izvan Požeško-slavonske županije od pomoći će također biti i dolje prikazana karta dijela grada u kojem se nalazi naša knjižara:

 

 

Poput svih velikih trgovina, knjižara "Slavonijapapir" je dislocirana od centra grada. Međutim, od centra grada kao i od skretanja na zaobilaznicu iz pravca Pleternice, udaljeni smo samo pet minuta vožnje automobilom. Naša prednost je prostrano i besplatno parkiralište odmah ispred knjižare.