Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

O nama

 
 
Izgled stare trgovine otvorene 1993. godine

Knjižara i papirnica "Slavonijapapir" d.o.o. počela je s radom početkom 1993. godine i najstarija je privatna knjižara u Požeško-slavonskoj županiji. Knjižara je dugo vremena funkcionirala kao veleprodaja, što znači da su naši kupci bili isključivo pravne osobe : privatna poduzeća, obrtnici, proračunski korisnici, neprofitne udruge i drugi.

Tržišna usmjerenost na veleprodajne kupce definirala je i naš prodajni program: bili smo specijalizirana trgovina za prodaju uredskog materijala i školskog pribora (za daljnju prodaju). Takav koncept poslovanja prepoznalo je jako puno kupaca iz naše, ali i susjednih županija, pa firma iz godine u godinu bilježi konstantan rast poslovanja.

 

nova trgovina

 

Budući da je opseg poslovanja sve više prerastao postojeće kapacitete, godine 2003. krećemo u izgradnju novog prodajno-skladišnog objekta veličine od 700 m2. Cilj nam je bio stvoriti najveću specijaliziranu trgovinu knjižarskom robom u ovom dijelu Slavonije, te osim postojeće veleprodaje otvoriti vrata svim kupcima - otvoriti maloprodaju.

Postavljeni cilj ostvarili smo 2007. godine. Početkom godine počinjemo s poslovanjem u novom objektu a 20.8.2007. godine službeno je otvorena i maloprodaja. Primjenjeni su najsuvremeniji europski trendovi pri projektiranju i dizajniranju prostora, ali i prilikom uvođenja novog načina poslovanja. Knjižara "Slavonijapapir" je sada trgovina samoposlužnog tipa - slobodno uzmite košaricu, razgledajte i kupujte bez žurbe. Samo pet minuta od centra grada, ispred trgovine nalazi se prostrano, besplatno parkiralište.

 

Nova trgovina iznutra

 

Za kupce izvan Požeško-slavonske županije nastojali smo približiti našu ponudu izradom web stranice koja je počela sa radom u svibnju 2010. godine. Na web stranici su se mogli vidjeti svi artikli iz naše ponude, informativni opisi artikala i slike proizvoda (svakom artiklu bila je pridružena samo jedna slika). Budući da se na web stranici nisu mogle vidjeti cijene proizvoda i statusi dostupnosti, za svakog zainteresiranog kupca izrađivali smo zasebnu ponudu i slali ju e-mailom. Tijekom tih pet godina, web stranica je postala dosta popularna u cijeloj zemlji, te smo svaki dan zaprimali sve više i više upita koji su rezultirali prodajom!


 

Zbog toga smo se odlučili na izradu najsuvremenije web trgovine koja će postaviti nove standarde u on-line knjižarstvu. Godine 2016. uspješno je završen cijeli projekt koji se sastoji od dva dijela: malolprodajne web trgovine (za krajnje kupce) i veleprodajne web trgovine (za pravne osobe). Prodaja putem internet trgovine je doslovce eksplodirala, te danas ostvarujemo značajne prihode preko ovog prodajnog kanala! Web trgovina je sada povezana sa našim ERP sustavom, tako da se mogu vidjeti sve cijene, dostupnost artikala, akcijske ponude i još mnogo toga. Svakom artiklu pridruženo je veći broj fotografija ili boja i drugih parametara, tako da kupci mogu precizno odabrati koji proizvod žele. Surađujemo sa nekoliko eminentnih dostavnih službi na području Republike Hrvatske. Korištenjem njihovih usluga možemo dostaviti pakete bilo gdje u RH, najkasnije u roku od 48 sati.