Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

O nama

 
Izgled stare trgovine otvorene 1993. godine

Knjižara i papirnica "Slavonijapapir" d.o.o. počela je s radom krajem 1992. godine i najstarija je privatna knjižara u Požeško-slavonskoj županiji. Knjižara je dugo vremena funkcionirala kao veleprodaja, što znači da su naši kupci bili isključivo pravne osobe : privatna poduzeća, obrtnici, proračunski korisnici, neprofitne udruge i drugi.

Tržišna usmjerenost na veleprodajne kupce definirala je i naš prodajni program: bili smo specijalizirana trgovina za prodaju uredskog materijala i školskog pribora (za daljnju prodaju). Takav koncept poslovanja prepoznalo je jako puno kupaca iz naše, ali i susjednih županija, pa firma iz godine u godinu bilježi konstantan rast poslovanja.

 

nova trgovina

Budući da je opseg poslovanja sve više prerastao postojeće kapacitete, godine 2003. krećemo u izgradnju novog prodajno-skladišnog objekta veličine od 700 m2. Cilj nam je bio stvoriti najveću specijaliziranu trgovinu knjižarskom robom u ovom dijelu Slavonije, te osim postojeće veleprodaje otvoriti vrata svim kupcima - otvoriti maloprodaju.

Postavljeni cilj ostvarili smo 2007. godine. Početkom godine počinjemo s poslovanjem u novom objektu a 20.8.2007. godine službeno je otvorena i maloprodaja. Primjenjeni su najsuvremeniji europski trendovi pri projektiranju i dizajniranju prostora, ali i prilikom uvođenja novog načina poslovanja. Knjižara "Slavonijapapir" je sada trgovina samoposlužnog tipa - slobodno uzmite košaricu, razgledajte i kupujte bez žurbe. Samo pet minuta od centra grada, ispred trgovine nalazi se prostrano, besplatno parkiralište.

 

Nova trgovina iznutra

Za kupce izvan Požeško-slavonske županije nastojali smo približiti našu ponudu izradom web stranice koja je počela sa radom u svibnju 2010. godine. Na web stranici su se mogli vidjeti svi artikli iz naše ponude, informativni opisi artikala i slike proizvoda (svakom artiklu bila je pridružena samo jedna slika). Budući da se na web stranici nisu mogle vidjeti cijene proizvoda i statusi dostupnosti, za svakog zainteresiranog kupca izrađivali smo zasebnu ponudu i slali ju e-mailom. Tijekom tih pet godina, web stranica je postala dosta popularna u cijeloj zemlji, te smo svaki dan zaprimali sve više i više upita koji su rezultirali prodajom!

 

 

Zbog toga smo se odlučili na izradu najsuvremenije web trgovine koja će postaviti nove standarde u on-line knjižarstvu. Godine 2016. uspješno je završen cijeli projekt koji se sastoji od dva dijela: malolprodajne web trgovine (za krajnje kupce) i veleprodajne web trgovine (za pravne osobe). Web trgovina je sada povezana sa našim ERP sustavom, tako da se mogu vidjeti sve cijene, dostupnost artikala, akcijske ponude i još mnogo toga. Svakom artiklu pridruženo je veći broj fotografija ili boja i drugih parametara, tako da kupci mogu precizno odabrati koji proizvod žele. Surađujemo sa nekoliko eminentnih dostavnih službi na području Republike Hrvatske. Korištenjem njihovih usluga možemo dostaviti pakete bilo gdje u RH, najkasnije u roku od 48 sati.