Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

BOJANKA "ŠLJOKASTIČNO" PROFIL

Cijena (MPC):
7,95 EUR
Šifra artikla:
11955
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Bojanke za djecu

Bezbroj je načina kako stvoriti veličanstvene crteže. Pokažite svoj! Pripremite se za čaroliju šljokica! Pisaljka sa šljokicama i ljepilom može se upotrijebiti na bezbroj načina.
Ova izvanredna bojanka i crtanka pred male kreativce postavlja samo jedno pravilo – neka se prepuste mašti i šljokicama! Na stranicama se nalaze započeti crteži oko kojih možete švrljati raznobojne krivulje, kružiće, riječi i druge uzorke. 
Bojanka donosi i pisaljku sa šljokicama uz pomoć kojih se predloženi crteži pretvaraju u prekrasna, umjetnička BLISTAVA djela! 
- Započeti crteži na svakoj stranici izvrsna su polazna točka za poticanje mašte i kreativnosti. 
- Stranice se mogu istrgnuti i veličanstveni crteži brzo će krasiti pano, zid, vrata hladnjaka… 
- Prilagođen format, tvrda stražnja korica i PISALJKA SA ŠLJOKICAMA omogućuju lako rukovanje bojankom, što je čini izvrsnim suputnikom na izletima, putovanjima, u parku i drugim mjestima na kojima želite pružiti djeci praktičnu i kreativnu igru. 
- Idealan rođendanski dar! Dimenzije: 20.5 x 20.5 cm. 

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...