Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

BOJANKA "UČIMO ENGLESKI" FORUM art. 17512

Cijena (MPC):
3,97 EUR
Šifra artikla:
12252
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Bojanke za djecu

Zabavi se učeći nove engleske riječi! Pronađi, oboji i imenuj predmete koje prepoznaješ a zatim potraži odgovarajuće naljepnice s riječima. Ova bojanka je koncipirana tako da se ispod predmeta (koji nisu obojani) nalazi pripadajuća riječ na engleskom. Dijete mora pomoću flomastera ili drvenih bojica obojiti predmete, a zatim pronaći naljepnicu sa pripadajućom riječi i zalijepiti ju na odgovarajuće mjesto. Kada dijete oboji sve predmete i zalijepi sve riječi na traženo mjesto, može dodatno postaviti sličice (koje isto dolaze uz bojanku) na različita mjesta u bojanci.
 
Sve riječi u bojanci mogu se poslušati na web stranici: https://usborne.com/row/quicklinks. Ovdje možete čuti kako riječi i fraze izgovaraju izvorni engleski govornici! Samo unesite ključne riječi: first colouring English.
 
Format bojanke: 21.5 x 27.5 cm, broj stranica: 20 (zajedno s naljepnicama). Nakladnik: Forum, Zadar.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...