Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

DOZATOR ZA SAPUN PJENU 1000 ml. VIALLI F-6

Cijena (MPC): 112,40 kn
Šifra artikla:
30487
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Držači i dozatori

Plastični dozator za sapun u pjeni zapremine 1 litre. Koristi se najčešće u toaletima ugostiteljskih objekata i javnih ustanova, ali sve čišće i u kućanstvu. Ovo je dozator visoke kvalitete, namijenjen da upotrebu minimalno 5 godina bez ikakvih problema. Dozator se na zid montira pomoću 3 tiple i vijka (dolaze u kompletu). Uputstva za montiranje dolaze u kutiji s dozatorom.
 
Odlikuje ga ergonomski dizajn koji u kombinaciji sa jakom povratnom oprugom predstavlja idealno rješenje za doziranje tekućeg sapuna u pjeni. Prednost ovog dozatora je što iznutra ima spremnik u koji se ulijeva direktno tekući sapun u pjeni (najekonomičnija su velika pakiranja u kanisterima). Znači, nisu potrebni razni skupi ulošci sa sapun pjenom, gdje košta više uložak nego sama pjena.
 
Ovaj dozator se može također koristiti i za raspršivanje dezinficijensa za ruke, jer njegove kvalitetne dizne ne propuštaju rijetku tekućinu iz spremnika.
 
Širina dozatora: 11,5 cm (donji dio) - 15,5 cm (gornji dio). Visina dozatora: 22,5 cm. Dubina: 13 cm.
 
Proizvođač: Vialli, Turska.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 200,00 kn odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 26,90 kn, a za narudžbe iznad 625,00 kn dostava robe je besplatna. Više informacija...