Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

FLOMASTER MARKER UNIVERZALNI PILOT PINTOR 1 mm

Cijena (MPC):
2,09 EUR
Šifra artikla:
52158
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Flomasteri i tekstmarkeri

Flomaster marker sa pigmentnom tintom na vodenoj bazi, namijenjen za pisanje po praktički svim površinama (identičan flomaster kao i Uni Posca flomasteri).
 
Izrazite svoju kreativnost crtajući i pišući po odjeći, torbicama, namještaju, plastici, metalu, staklu, keramici, papiru i mnogim drugim površinama! Neškodljiva pigmentna tinta na bazi vode slična je akrilu, sadrži bijeli opak zbog kojeg svaka slijedeća boja potpuno prekriva prethodnu kompaktnim i sjajnim ispisom. Različite boje Pintor markera mogu se miješati te tako dobijate bezbroj nijansi. Boje su kvalitetne, žive i trajne a ispis ne probija kroz papir te su stoga ovi markeri uspješni i omiljeni za crtanje postera, zidnih reklama, mapa i grafova. 
 
Ovaj flomaster, osim za standardnu upotrebu, idealan je za kreativne aktivnosti. Tinta se brzo suši, ima visoku otpornost i neprozirnost. S glatkih neporoznih površina tinta flomastera lako se briše a ako se ispis fiksira toplinom ili premazom, ispis postaje trajan. Način fiksiranja ispisa na različitim površinama pogledajte u tablici u foto galeriji.
 
Flomaster ima tanki "felt tip" vrh debljine 1 milimetar, s kojim možete dosta precizno crtati i bojati po svim površinama.
 
Način upotrebe flomastera:
 
Najprije dobro protresite flomaster 20-tak puta, bez skidanja kapice. Zatim skinite kapicu flomastera, te vrh markera nekoliko puta nježno pritisnite o površinu papira da bi se tinta prvi put upila u vrh markera. Sada je flomaster spreman za upotrebu i možete početi pisati i crtati. Po završetku crtanja, vratite kapicu a vrh flomastera okrenite prema gore kad nije u uporabi.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...