Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

FOTO APARAT SONY DSC-W810

Cijena (MPC):
115,34 EUR
Šifra artikla:
51808
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Digitalni fotoaparati

Snimite noćne izlaske i panoramske blagdanske snimke; W810 je opremljen značajkama za snimanje zabavnih, jasnih fotografija i HD videozapisa. Snimite detaljne krupne kadrove uz zumiranje od 6x; Party Mode olakšava snimanje sjajnih fotografija čak i prilikom noćnog izlaska.ž
 
Bez napora uhvatite ljepotu svake scene. Senzor slike visoke rezolucije od 20,1 MP u kombinaciji s ugrađenim automatskim fokusiranjem daje jasne rezultate finih detalja, čak i kad koristite zadržavanje fokusa. S time se pametni telefon jednostavno ne može nositi.
 
Party Mode je savršen za izlaske. Kombinira napredne optimizirane postavke bljeskalice za ISO, ekspoziciju i kromatski intenzitet za svijetle, jasne snimke, naročito dok ljudi uživaju plešući.
 
Pritisnite gumb za snimanje uglađenih 720p HD videoisječaka, nakon čega ih možete odmah reproducirati i opet proživjeti trenutak s prijateljima.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...