Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

GARNITURA KEM. OL. + ROLER WELLINGTON "LEXUS"

Cijena (MPC):
13,23 EUR
Šifra artikla:
10665
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Pisaće garniture u poklon kutiji

Kvalitetna klasična pisaća garnitura "Wellington", sastoji se od kemijske olovke i rolera. Tijelo kemijske olovke izrađeno je od nehrđajućeg čelika, te dodatno impregnirano crnom mat lak bojom koja se ne kliže pod prstima. Klipsa, središnji prsten i vrh olovke izrađeni su od visokosjajnog kromiranog materijala. Kemijska se olovka pali okretanjem gornjeg dijela udesno. Kvalitetni kemijski uložak tipa "Parker" doslovce kliže po papiru a ispisuje plavom bojom. Na središnjem prstenu kemijska olovka ima ugraviran "Wellington" logo.
 
Roler je proizveden od potpuno istih materijala kao i kemijska olovka. Roler se otvara povlačenjem čepa (poklopca) rolera prema gore. Nakon podizanja poklopca, ukazuje se elegantni kromirani prstohvat. Na središnjem prstenu roler ima ugraviran "Wellington" logo. Roler uložak ispisuje plavom bojom a debljina ispisa je 0.7 mm (medium širina). Ova pisaća garnitura dolazi u elegantnoj crnoj poklon kutiji koja ima "Wellington" logotip iznutra i izvana s bočne prednje strane. Dimenzije poklon kutije: 17.7 cm (dužina) x 5.5 cm (širina) x 3 cm (visina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...

Možda će vas zanimati i sljedeći artikli iz naše ponude