Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

GARNITURA KEM. OLOVKA + ROLER FANDY "HYDRA"

Cijena (MPC):
26,51 EUR
Šifra artikla:
50186
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Pisaće garniture u poklon kutiji

Ekskluzivna pisaća garnitura Fandy "Hydra" koja se sastoji od kemijske olovke i rolera. Kemijska olovka izrađena je od laganog brušenog aluminija, jedino je prstohvat izrađen od prozirnog plastičnog materijala koji se ne kliže pod prstima. Ispod prozirnog dijela prstohvata nalazi se mozaik ledena struktura koja, okretanjem olovke lijevo-desno, dobiva trodimenzionalni izgled. Gornji dio olovke i prstohvat su jednakog promjera tj. debljine a ona iznosi 11 mm.
 
Roler je proizveden od potpuno istih materijala kao i kemijska olovka. Roler se otvara povlačenjem čepa (poklopca) rolera prema gore. Nakon podizanja poklopca, ukazuje se elegantni inox sjajni prstohvat. Širina prstohvata je 7 mm. Roler uložak ispisuje plavom bojom a debljina ispisa je 0.7 mm (medium širina). Ova pisaća garnitura dolazi u elegantnoj crnoj poklon kutiji koja ima "Fandy" logotip iznutra. Dimenzije poklon kutije: 18 cm (dužina) x 6.5 cm (širina) x 3.5 cm (visina). Proizvođač: Koeximpo, Češka.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...