Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

GARNITURA PIERRE CARDIN "ELODIE" (KEMIJSKA OLOVKA)

Cijena (MPC):
29,95 EUR
Šifra artikla:
40197
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Pisaće garniture u poklon kutiji

Ultra moderna kemijska olovka namijenjena za poslovne muškarce.  Ova kemijska olovka s dizajnerskim potpisom ističe se vrhunskim dizajnom u srebrno-crnoj boji. Crni dijelovi su lagano izbočeni prema van, čime u donjem dijelu olovke stvaraju odličan prstohvat koji ne klizi u ruci. Olovka je izrađena u cijelosti od nehrđajućeg čelika, zbog čega je posljedično i nešto teža od standardnih kemijskih olovaka.
 
Olovka se otvara / zatvara pomoću "twist" mehanizma (okretanjem gornjeg dijela olovke udesno ili ulijevo). Odličan ispis jamči Pierre Cardin kemijski uložak (tip Parker M). Debljina uloška je 1.0 mm a boja ispisa je plava. Uz ovu garnituru dolazi još jedan kemijski uložak sa ispisom u crnoj boji.
 
U garnituri se nalazi i Pierre Cardin certifikat autentičnosti, koji se stavlja samo uz najbolje proizvode ovog dizajnerskog proizvođača. Kemijska olovka dolazi u kartonskoj poklon kutiji, dimenzija kutije: 17.5 x 5.5 cm, visina: 3.5 cm.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...

Možda će vas zanimati i sljedeći artikli iz naše ponude