Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

IGRA DRUŠTVENA ACTIVITY JUNIOR 791543/714740

Cijena (MPC):
28,00 EUR
Šifra artikla:
10495
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Društvene igre

Zabavna i dinamična komunikacijska igra za cijelu obitelj u kojoj su kombinirani različiti kreativni elementi. Igrač mora predstaviti pojmove napisane na karticama crtanjem, tumačenjima ili pantomimom, a suigrači moraju pogoditi koji pojam predstavlja.
 
Nacrtaj džep, opiši radoznalost, pantomimom pokaži palačinku! Požuri da izvršiš zadatak prije nego što vrijeme u pješčanom satu iscuri! Super zabavna igra sada je prilagođena i tvom uzrastu! Naizmjenično izvlačite kartice i pokušaj da suigraču predstaviš traženi pojam na jedan od 3 načina: crtanjem, pantomimom ili opisivanjem. Ukoliko suigrač pogodi, figurica se pomiče naprijed. Aktiviti je zabavna i uzbudljiva edukativna igra kroz koju ćeš naučiti puno novih pojmova i razvijati kreativnost.
 
Minimalni broj igrača je 3, ali što Vas je više igra je zanimljivija. Set sadrži: 330 kartica sa pojmovima podijeljenih u 3 nivoa težine, 4 figurice, ploču za igru, pješčani sat i upute. Preporučena dob: 8 ili više godina. Broj igrača: 4 - 12. Proizvođač: Piatnik, Austrija.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...