Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

IGRA DRVENO RAČUNALO art. 59162 LIVE

Cijena (MPC):
11,81 EUR
Šifra artikla:
55356
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Pokloni za djecu

Ovo je zabavna matematika za najmlađe. Za djecu koja još uvjek nisu počela brojati i nemaju mišljenje da je matematika „teška“ nauka. Cubika GEOMETRIJSKI OBLICI od djece traže – da se igraju i poslažu 17 drvenih elemenata na svoje mjesto, usput učeći boje, geometrijske oblike i brojeve, uz vježbanje fine motorike, pažnje i pamćenja. Koliko rupica se nalazi na elementu – to je broj koji on predstavlja. Treba biti pažljiv i svaki dio precizno staviti na stalak iste boje.
Kada djete nauči da broji do 4 i da uspješno poslaže sve djelove igračke, možete ga potaći da nauči  brojati do 16, ali i da napravi skup, izračuna koliko je 2+3, 1+5... GEOMETRIJSKI OBLICI su namjenjeni djeci uzrasta od dvije godine i starijoj, a posvećen rad sa njima može iznenaditi koliko brzo djeca usvajaju matematička znanja i sa kakvom lakoćom prihvaćaju igru sa ovako predstavljenim brojevima.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...