Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

KNJIGA "PRINCEZE-DISNEY" art. 0199 PROFIL

Cijena (MPC):
17,12 EUR
Šifra artikla:
52492
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Knjige za djecu

Upoznajte svijet dvoraca, tijara i prinčeva te najljepših princeza iz Disneyjevih filmova. Doznajte sve o Pepeljugi, Ljepotici, Arieli i Zlatokosi; koje su im osobine, što vole i ne vole, tko su im prijatelji i neprijatelji, koja je njihova najčuvanija tajna te tko im je prava ljubav. Pročitajte prepričanu klasičnu bajku i uživajte u poznatim diznijevskim ilustracijama koje će vam dočarati priču.
Radujte se s Pepeljugom, kojoj prijatelji miševi pomažu prepraviti majčinu haljinu, užasnite se nad okrutnošću njezinih polusestara te radujte s njom kad pleše s princom. Sanjarite s Ljepoticom o svjetovima iz knjiga koje čita, začudite se Gastonovoj taštini i upoznajte dobrotu i velikodušnost zvijeri. Budite znatiželjni zajedno s Arielom, divite se njezinoj hrabrosti i odlučnosti kad želi upoznati princa kojeg je spasila i strepite nad njihovom sudbinom. Družite se s dražesnom i spretnom Zlatokosom i njezinim jedinim prijateljem Paskalom i uživajte sa Zlatokosom i Flinom dok promatraju leteće lampione. 
Povrh svega, poigrajte se animacijama proširene stvarnosti - gledajte kako će vas dobra vila odjenuti za bal, držite Ljepoticu na dlanu dok pleše sa zvijeri, prikupite podvodno blago za Arielu i cvijećem ukrasite Zlatokosinu kosu te se fotografirajte sa svima njima. Ovo je savršena knjiga za ljubitelje bajki i najljepših princeza. 

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...