Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

NOTES S VEZICOM B-5 "TEXTURE COLORE MAXI"

Cijena (MPC):
9,26 EUR
Šifra artikla:
54705
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Notesi, rokovnici i planeri

Ekskluzivni notes s vezicom, definitivno najkvalitetniji i najbogatiji u svojoj klasi na tržištu. Format notesa: 17x24 cm (B-5 format). Notes sadrži knjižni blok od 96 listova (192 stranice) bijelog papira debljine 80 gr./m2. Na listovima knjižnog bloka su tiskane linije (crtovlje) u svijetlo sivoj boji. Notes sadrži predlist u tamno sivoj boji na koji možete upisati svoje osnovne podatke, dok se sa zadnje strane notesa nalazi kartonski džep za pohranjivanje papirnate dokumentacije.
 
Korice notesa proizvedene su od umjetne kože a s prednje strane korice imaju sitnu mrežastu strukturu. Notes ima jednu kapital (pokaznu) vrpcu koja dolazi u sivoj boji. S bočne strane nalazi se jedan gumirani držač za kemijsku olovku (olovka ne dolazi zajeno s notesom). Notes se zatvara pomoću kvalitetne gumirane vezice širine 15 milimetara, što je najšira vrpca na tržištu!
 
Rubovi notesa su lagano zaobljeni, dok je vanjska strana papirnatog bloka također obojana tamno sivom bojom. Korice notesa mogu poslužiti za promotivni tisak, te se na njih može primjeniti digitalni UV tisak, folija tisak ili suhi žig. Proizvođač: Recom, Hrvatska.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...