Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

PAPIR DRY LAB 15.2cm x 65met. 255 gr. PHOTO SILK 2/1

Cijena (MPC):
75,24 EUR / 566,90 kn
Šifra artikla:
41494
Jedinica mjere:
kutija
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Papiri u roli za foto printere

Foto papir u roli za ispis fotografija na Dry Lab printerima, poput Fujifilm Frontier-S, Epson SureLab, Noritsu i slično.
 
Oznaka proizvođača: Solution Dry Lab PHOTO SILK RC (255 gsm).
Visoko profesionalni foto papir sa svilenkastom strukturom (ovo je Felix Schoeller Pyramid 255 gr, koji je proizveden pod Solution robnom markom).
 
Tehničke specifikacije papira:
 
Dimenzije papira: 15.2 cm (širina) x 65 metara (dužina)
Težina papira: 255 gr./m2
Debljina papira: 255 mikrona
Neprozirnost (opacity): 95%.
Boja papira: ultra bijeli
Pakiranje u kutiji: 2 role
 
Solution Dry Lab papiri su linija visoko kvalitetnih mikroporoznih i specijalnih mat premaznih papira za ink jet Dry Lab minilab printere. Svi Solution Dry Lab papiri su posebno dizajnirani kako bi producirali briljantan ispis sa živopisnim bojama, posebno stavljajući naglasak na postojanost boja i spektar (color gamut).
 
Na Solution Dry Lab papirima možete printati i sa originalnim ICC profilima koje imate podešene na Vašem printeru. Međutim, ukoliko primjenom originalnih ICC profila kod ispisa ne možete dobiti zadovoljavajuće nijanse boja, pronađite i preuzmite besplatno Solution ICC profile za Vaš model printera na slijedećem linku: Solution ICC profili. Također možemo kreirati i specifične ICC profile u odnosu na printer, ink jet tintu i papir koji koristite u svom radu.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...