Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

PIKADO ZIDNI 17 INČA "XQ MAX"

Cijena (MPC):
13,89 EUR
Šifra artikla:
51008
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Društvene igre

Za svakog ljubitelja pikada, posjedovanje vlastitog XQ Max pikada pomoći će da uvježbavate svoje vještine u vlastitom domu. Uključujući ploču za pikado, tri crne strelice i tri žute strelice, ovaj super pristupačan set savršen je za svakoga tko svoju ljubav prema pikadu želi podići na višu razinu. Također odličan za svakoga tko voli baciti nekoliko strelica s prijateljima preko vikenda, ovaj set će biti izvrstan za vježbanje tako da svaki put možete pobijediti.
 
Promjer table je 43 cm. Tabla je proizvedena od solidnog plutenog materijala, koji i nakon dužeg korištenja ne pokazuje vidljive znakove oštećenja. Pravila za postavljanje pikado ploče i igru: pikado ploču postavite tako da njen centar (crvena točka) bude točno na visini od 173 cm. Od zida odmjerite razmak od točno 237 cm, te označine udaljenost za bacanje ljepljivom trakom u boji.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...