Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

POKAZIVAČ LASERSKI METALNI "EASY" art. 281603

Cijena (MPC):
4,71 EUR
Šifra artikla:
10843
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Pribor za školske i bijele ploče

Metalni laserski pokazivač i kemijska olovka u jednom proizvodu. Laserski pokazivač se nalazi na gornjem dijelu olovke a s njim se upravlja pomoću dva metalna gumba s bočne strane. Pritiskom na gornji gumb pokazivač emitira crveno LED svjetlo, dok pritiskom na donji gumb pokazivač emitira bijelo LED svjetlo. Koristi se za praćenje različitih prezentacija, kao i za praćenje nastave u školama. Uz pokazivač dolaze i tri LR41 baterije koje su smještene zajedno s pokazivačem u metalnoj kutiji.
 
Donji dio pokazivača se koristi kao klasična kemijska olovka, s tim da se može pisati plavom bojom (kada se donji dio pokazivača okrene udesno), kao i crvenom bojom (kada se donji dio pokazivača okrene ulijevo). Dimenzije pokazivača: 15 cm (dužina), promjer: 0.7 cm.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...