Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET KREATIVNI SA 4 MARKERA PILOT PRIVJ.ZA KLJUČEVE

Cijena (MPC):
8,45 EUR
Šifra artikla:
50834
Jedinica mjere:
set
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Hobby setovi i makete

Kreativni set za izradu i ukrašavanje privjeska za ključeve - po sistemu "uradi sam". Uz malo mašte, izradite unikatni privjesak za svoje ključeve ili ukrasni privjesak kojeg možete okačiti na torbu. Komplet sadrži dijelove za sastaviti privjesak za ključeve (djelovi su: drvene kuglice, bijela vezica, 2 x srebrni karabiner i ukras; u vrećici) i 4 Pintor markera (1 x pastelno rozi, 1 x pastelno zeleni, 1 x plavi i 1 x zlatni, širina ispisa: EF - 0,7 mm). Ovaj hobby set cjenovno košta isto kao i da ste kupovali samo četiri Pilot Pintor flomastera zasebno - tako da se praktički dijelove za privjesak dobili gratis!
 
Flomasteri Pilot Pintor imaju pigmentnu tintu na vodenoj bazi, namijenjeni su za pisanje po praktički svim površinama (identičan flomaster kao i Uni "Posca" flomasteri). Ovaj flomaster, osim za standardnu upotrebu, idealan je za kreativne aktivnosti. Tinta se brzo suši, ima visoku otpornost i neprozirnost. S glatkih neporoznih površina tinta flomastera lako se briše a ako se ispis fiksira toplinom ili premazom, ispis postaje trajan. Flomaster ima "felt tip" vrh s kojim možete dosta precizno crtati i bojati po svim površinama.
 
Način upotrebe flomastera:
 
Najprije dobro protresite flomaster 20-tak puta, bez skidanja kapice. Zatim skinite kapicu flomastera, te vrh markera nekoliko puta nježno pritisnite o površinu papira da bi se tinta prvi put upila u vrh markera. Sada je flomaster spreman za upotrebu i možete početi pisati i crtati. Po završetku crtanja, vratite kapicu a vrh flomastera okrenite prema gore kad nije u uporabi.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...