Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SET POKLON ČAŠE ZA ŠAMPANJAC "SRETAN BRAK"

Cijena (MPC):
10,30 EUR
Šifra artikla:
52271
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Poklon setovi u kutiji

Set čaša za šampanjac sretan brak je prekrasan poklon set koji se sastoji od dvije čaše za šampanjac. Poklonite mladencima nešto po čemu će vas pamtiti cijeli život. Čaše s natpisom "Sretan brak" upravo su takav poklon. Vjenčanje je jedna od najvećih prigoda u životu, razveselite mladence da u ponoć popiju šampanjac baš iz čaša koje ste im vi poklonili.

Čaše su izrađene od visokokvalitetnog stakla i imaju kapacitet od oko 200 ml. Na čašama je ispisana poruka "Sretan brak" u elegantnom i stiliziranom fontu. Ovaj set čaša je savršen poklon za sve parove koji su upravo vjenčani ili za one koji slave godišnjicu braka. Uz ovaj set čaša, par će moći proslaviti svoju ljubav uz čašu šampanjca u prekrasnim čašama koje će im ostati kao trajni podsjetnik na njihovu ljubav i zajedništvo.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...