Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKA TORBA ANATOMSKA BELMIL "MINI FIT"

Cijena (MPC):
77,90 EUR
Šifra artikla:
41509
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školske torbe

Vrlo kvalitetna školska anatomska torba za učenike 1. i 2. razreda osnovne škole. Torba ima čvrsto plastično dno, čime se sprječava zaprljanje torbe te joj se produžuje vijek trajanja. Ispod preklopa, koji se zatvara pomoću metalne kopče, torba iznutra ima 2 pretinca a svaki od njih ima dodatne pregrade. Torba također sadrži 2 bočna pretinca u koje se mogu smjestiti boca za piće ili sitne školske potrepštine.
 
Na prednjem dijelu torbe nalazi se jedan pretinac koji se otvara/zatvara pomoću patent zatvarača.  Leđni dio kao i naramenice, obloženi su debelom anatomskom spužvom, kako bi nošenje torbe djeci bilo što udobnije. Leđni dio unaprijeđen je anatomskim zračnim sistemom koji spriječava znojenje leđa. Na preklopu torbe, kao i na prednjem velikom džepu nalaze se fluorescentne bijele reflektirajuće trake, koje služe za lako uočavanje djeteta u prometu. Prazna torba teška je samo 900 grama. Dimenzije: 26 cm (širina) x 35 cm (visina) x 20 cm (dubina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...