Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKA TORBA ANATOMSKA HERLITZ "LOOP"

Cijena (MPC):
57,72 EUR
Šifra artikla:
41439
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školske torbe

Vrlo kvalitetna školska torba za učenike 1. i 2. razreda osnovne škole. Sadrži ojačano dno te samim time produžuje vijek trajanja torbe.  Ispod preklopa, koji se zatvara pomoću metalnog mehanizma, nalazi se 1 veliki pretinac sa posebnim odjeljkom za knjige. S prednje strane nalazi se jedan veliki džep koji se otvara pomoću patent zatvarača a može poslužiti za smještanje pernice, jauzne i slično.
 
Torba također sadrži 2 bočna mrežasta džepa u koje se može smjestiti boca za piće, kišobran ili razne sitne školske potrepštine. Leđni dio kao i naramenice, obloženi su anatomskom spužvom te leđnim zračnim sistemom koji spriječava znojenje. Prazna torba teška je samo 900 grama. Dimenzije torbe: 37x31x22 cm. Sa prednje strane, kao i sa bočnih strana, torba ima postavljene 3M reflektirajuće trake koje služe za bolje uočavanje djeteta u prometu.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...