Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK ANATOMSKI BE UNIQ "MARVEL AVENGERS"

Cijena (MPC):
59,15 EUR
Šifra artikla:
31490
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Školski ruksaci

Kvalitetan školski ruksak namijenjen za više razrede osnovne škole, kao i za srednju školu. Ruksak ima 2 zasebna pretinca za školske knjige i bilježnice, te jedan vanjski džep s prednje strane. Pretinci i vanjski džep se otvaraju / zatvaraju pomoću metalnih patent zatvarača. Glavni pretinac iznutra ima jedan veliki odjeljak koji  može se koristiti za laptop ili za bolju organizaciju školskih knjiga i bilježnica. Prednji pretinac ima ušiven 1 veliki unutarnji džep + 1 mrežasti džep na patent zatvarač + 2 utora za smještanje kemijskih olovki, ključeva ili usb stickova. Manji prednji džep nema dodatnih stvari.
 
Ruksak na bočnim stranama ima otvorene mrežaste džepove u koje se mogu smjestiti boca za piće, grickalice i slično. Leđni dio ruksaka i naramenice zadebljane su debelom mrežastom anatomskom spužvom koja omogućava bolji protok zraka na leđima, sprječava znojenje, te nošenje ruksaka čini puno ugodnijim. Na naramenicama sa zadnje strane nalaze se i reflektivne trake za bolje uočavanje učenika u prometu. Ručka za nošenje je također obložena debelom mrežastom spužvom.
 
Dno ruksaka dodatno je ojačano debljim neoprenskim materijalom koji sprječava habanje ruksaka i vrlo lako se održava i čisti. Dimenzije ruksaka: 30 cm (širina) x 41 cm (visina) x 18 cm (dubina). Ruksak je izrađen od kvalitetnog poliesterskog materijala debljine 600 dena.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...