Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK ANATOMSKI "FC BARCELONA" ASTRA

Cijena (MPC): 258,70 kn
Šifra artikla:
11537
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Školski ruksaci

Školski anatomski ruksak namijenjen za učenike osnovne škole. Ruksak ima 3 pretinca koji se otvaraju pomoću plastičnih patent zatvarača. Prednji pretinac je namijenjen za nošenje pernice i/ili sitnih školskih potrepština. Druga dva pretinca namijenjena su za školske udžbenike i bilježnice.
 
Ruksak ima tvrdo ojačano platneno dno i 4 izvišena čepa na kojima ruksak stoji (čepovi su izvišeni 1 cm). Čepovi također sprečavaju vlaženje ruksaka u slučaju da se ruksak spusti na mokru podlogu. Leđni dio ruksaka je obložen anatomskom spužvom koja ima mrežastu strukturu radi boljeg protoka zraka (sprječava se znojenje leđa). Naramenice su široke 7 cm, podesive po dužini, te obložene nešto tanjom anatomskom spužvom.
 
S bočnih strana ruksak ima 2 džepa koji mogu poslužiti za nošenje boce za piće, kišobrana i drugih sitnijih školskih potrepština. Dimenzije ruksaka: 29x41x18 cm. S prednje strane nalaze se reflektirajući rubovi i reflektirajuće trake s bočnih strana za bolje uočavanje djeteta u prometu.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 200,00 kn odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 26,90 kn, a za narudžbe iznad 625,00 kn dostava robe je besplatna. Više informacija...