Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

ŠKOLSKI RUKSAK TARGET SUPERLIGHT 2 FACE PETIT

Cijena (MPC): 369,90 kn
Šifra artikla:
20958
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Školski ruksaci

Školski anatomski ruksak za djecu nižih razreda osnovne škole. Ruksak ima 3 pretinca koji se otvaraju pomoću dvostrukih metalnih patent zatvarača. Ovaj ruksak ima karakteristiku da se prednji pretinac može potpuno odvojiti i zamijeniti sa drugim pretincem (koji također dolazi uz ruksak)! Na taj način ruksak poprima potpuno drukčije naličje, pa izgleda kao da ste kupili dva ruksaka u jednom! Prednji pretinac ima veliki unutarnji džep u koji se mogu smjestiti sitne školske potrepštine, dok su druga dva pretinca namijenjena za udžbenike i bilježnice.
 
Ruksak ima tvrdo ojačano platneno dno i 4 izvišena čepa na kojima ruksak stoji. Čepovi također sprečavaju vlaženje ruksaka u slučaju da se ruksak spusti na mokru podlogu. Leđni dio ruksaka je obložen vrhunskom dvobojnom anatomskom spužvom. Naramenice su podesive po dužini i također obložene slojem mekane spužve.
 
S bočnih strana ruksak ima 2 džepa koji mogu poslužiti za nošenje boce za piće i drugih sitnijih školskih potrepština. Težina ruksaka je samo 850 grama. Dimenzije ruksaka: 32x42x18 cm. Sa bočnih strana nalaze se i reflektirajuće trake za bolje uočavanje djeteta u prometu.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 200,00 kn odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 26,90 kn, a za narudžbe iznad 625,00 kn dostava robe je besplatna. Više informacija...