Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SLIKOVNICA 'PROFIL - FIRUZ & ERDO'

Cijena (MPC):
2,52 EUR
Šifra artikla:
10644
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Slikovnice za djecu

Biblioteka dječjih slikovnica od kojih se svaka slikovnica kupuje se zasebno.


1. Kako je Pahuljica nadmudrila vuka - Deset preslatkih, bijelih i rudlavih janjčića obožava skakutanje po proplanku, jurcanje po pašnjaku, igru i grickanje svježe trave. Mame ih uvijek imaju na oku jer okolicom se svako malo skita opasan vuk kojemu uvijek krulji u želucu. Vječita borba između dobra i zla, velikih i malih, domišljatih i onih nešto manje… Doznajte na što je sve spreman gladni vuk, ali i kako će ga malene glavice ovčica, predvođenih Pahuljicom nadmudriti.

2. Odijevanje vam predstavlja problem? Ne znate koju boju odabrati? A kako je tek kameleonu koji na raspolaganju ima sve boje ovoga svijeta?!? Isprobao je i crvenu, i smeđu, i bež i boju slame, kestena i mnoge druge… Pomozite neodlučnom kameleonu da odabere savršenu boju za putovanje. Neodlučnost! Hm… nekad zbog nje možete propustiti najbolje stvari u životu.

3. Kad biste na dar dobili stari bicikl koji je potrebno samo malo ušminkati i obojiti kako bi bio totalno cool, znate li koju biste boju odabrali? Plavu, žutu, možda crvenu? Hm, Saša je mislio da zna… Otkrijte što sve može krenuti naopako tijekom bezbrižnih ljetnih praznika jednoga vrijednog dječaka.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...