Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SVIJEĆA MIRISNA WOODWICK TRILOGY ELLIPSE 453 gr.

Cijena (MPC):
36,98 EUR
Šifra artikla:
30213
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena

Moguće opcije

Kategorija:  Svijeće i svijećnjaci

Mirisna svijeća Woodwick Trilogy zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično! Trilogy tehnologija označava tri jedinstvena mirisa koja su slojevito odvojena u jednoj svijeći (također je svaki miris označen drukčijom bojom). Ova popularna kolekcija nudi 3 u 1 kombinacije mirisa koje pružaju jedinstveno iskustvo dok se slojevi zajedno tope.
 
Mirisna svijeća WoodWick Ellipse dolazi s patentiranim drvenim fitiljem Hearthwick, koji pri izgaranju stvara ugodnu atmosferu, smirujući zvuk pucketanja drveta (kao u domaćem kaminu!) i lepršavi plamen. Donosi toplu i smirujuću okolinu, te pozitivnu energiju u Vaš dom.
 
Svijeća dolazi u ovalnoj staklenoj posudi sa vrlo debelim staklenim stijenkama. Svijeća je zatvorena sa drvenim poklopcem koji ima gumenu brtvu, kako mirisi ne bi izlazili van dok se svijeća ne koristi Dimenzija staklene posude je 19cm x 9cm x 10cm. Težina voska u posudi je 453 grama, što je dovoljno za 50 sati gorenja svijeće. Proizvođač: Woodwick, SAD. Ova svijeća dolazi u različitim kombinacijama mirisa, molimo odaberite željenu kombinaciju iz padajućeg izbornika.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...