Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SVJETILJKA STOLNA STAGG MU-LED 4

Cijena (MPC):
15,11 EUR
Šifra artikla:
31493
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Stalci i metronomi

Clip-on svjetiljka za stalke za note, miksere, laptope ili knjige s fleksibilnom cijevi i ledicom. Na njoj je prekidač koji određuje dvije razine jačine svjetlosti. Svaka svjetiljka ima po dvije LED diode koje daju vrlo solidnu svjetlost (ukupno 4 LED diode). Ova lampa može stajati samostalno na stolu ili nekoj drugoj plohi, ali može se pomoću kvačice (velike štipaljke koja se nalazi u postolju lampe) zakačiti za  za stalke za note, miksere, laptope ili knjige i tako osvjetliti  sadržaj. Također ju možete zakačiti za knjigu ili neku drugu radnu površinu. Produžeci lampe su fleksibilni i mogu se fiksirati u bilo koji željeni položaj.
 
Osim svoje iznimne praktičnosti, ova lampa dolazi i sa dvostrukim izvorom napajanja: može se koristiti USB kabal za napajanje (dolazi zajedno s lampom) ili se može napajati pomoću tri LR-3 (AAA) baterije (isto dolaze s lampom). Dimenzije postolja lampe: 4.5 x 8 cm. Najveća visina svjetiljki: 24 cm.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...