Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TELEFON PANASONIC KX-TG 2511 BEŽIČNI

Cijena (MPC):
42,90 EUR
Šifra artikla:
11415
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Bežični i žični telefoni

Nova linija visokokvalitetnih Panasonic bežičnih DECT telefona uključuje Panasonic KX-TG 2511. Ovaj elegantni, ultramoderni kućni telefon ima privlačnu slušalicu s tipkovnicom idealne veličine s gumbima za lako korištenje, LED svjetlo poziva te 1.4-inčni LCD ekran. Ergonomična bazna stanica nastavlja se na obline slušalice te daje telefonu KX-TG 2511 jedinstven dojam.

Panasonic KX-TG 2511 je pouzdan i energetski učinkovit telefon koji pruža do 17 sati vremena za razgovor ili 180 sati u standby modu s jednim punjenjem baterije, za opušteno telefoniranje kod kuće ili zahtjevnije korištenje u uredu. U KXTG-251 ugrađen je visokokvalitetni Panasonic zvučnik s reprodukcijom čistog glasa za ležerno čavrljanje putem slušalice ili u handsfree modu.

Panasonic KX-TG-2511 je jednostavan za ugradnju, a njegove brojne funkcije lako su dostupne putem tipke za navigaciju kojom se upravlja intuitivnim izbornicima prikazanima na trorednom LCD ekranu slušalice. Telefon dolazi s mnogo korisnih funkcija poput prikaza imena pozivatelja s popisom 50 imena i brojeva pozivatelja te imenika za 50 imena i brojeva. Ugrađeno je 16 različitih polifonih tonova zvona, alarm i funkcija bez zvuka. KX-TG-2511 je GAP kompatibilan i moguće je dodati do šest slušalica.

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...

Možda će vas zanimati i sljedeći artikli iz naše ponude