Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TORBA POSLOVNA BRUNO "CONGRESS PLUS"

Cijena (MPC):
22,20 EUR
Šifra artikla:
21007
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(dostupno)
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Poslovne torbe

Bruno "Congress Plus" poslovna torba je nasljednik popularnog modela Bruno "Congress". Proizvedena je od 100% nepromočivog poliesterskog materijala. Torba ima jedan veliki pretinac koji se otvara / zatvara pomoću patent zatvarača. Iznutra pretinac ima dva velika odjeljka, od kojih je jedan namijenjen za smještaj laptopa veličine 15.6" (zatvara se pomoću trake na čičak). Drugi veliki odjeljak namijenjen je za poslovne spise, fascikle i druge predmete.
 
S vanjske strane torba ima jedan veliki džep koji se također otvara / zatvara pomoću patent zatvarača. U njega je moguće pohraniti sitnije predmete, poput punjača za mobitel, miša za laptop, manji notes i slično. Torba ima platnene ručke za nošenje, ali i podesivi remen za nošenje torbe na ramenu. Na ovu torbu se može tiskati logo tvrtke ili brenda, preporučena dimenzija otiska je 10 x 5 cm. Dimenzije torbe: 40cm (širina) x 32cm (visina) x 8 cm (dubina).

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 3,90 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...