Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TORBICA NA RAME "DAVID JONES" 20x23 cm CDJ.010

Cijena (MPC):
25,23 EUR
Šifra artikla:
31429
Jedinica mjere:
komad
Status količine:
(nedostupno)
Nazovite za dostupnost  
095 858 5332
Status cijene:
redovna cijena
Kategorija:  Torbice i neseseri

Torbica na jedno rame modne marke "David Jones" pravi je odabir za modernog muškarca. Ova torbica klasičnog je dizajna a koristi se za slobodno vrijeme. Dimenzije torbice su 20x23 cm a dubina je 9 cm. Ova veličina torbice je idealna za ponijeti sve što je potrebno ako ste na putu ili samo u šetnji - u nju stane i boca s vodom, mali sklopivi kišobran, novčanik, mobitel i puno drugih korisnih sitnica.
 
Torbica s prednje strane ima jedan veliki džep koji se otvara pomoću magnetske kopče. Sa stražnje strane nalazi se jedan malo manji džep koji se otvara / zatvara pomoću patent zatvarača. Glavni pretinac otvara se također pomoću patent zatvarača, dok se unutar glavnog pretinca nalaze još dva odjeljka. Torbica je izrađena od glatke umjetne kože koja je otporna na manje ogrebotine i zaprljanja. S prednje strane torbica ima mali logotip "David Jones".

Uvjeti prodaje (maloprodaja): za narudžbe iznad 30,00 EUR odobravamo -5% popusta. Na akcijske cijene ne odobravamo dodatne popuste. Dostava robe se naplaćuje 4,59 EUR, a za narudžbe iznad 75,00 EUR dostava robe je besplatna. Više informacija...