USLUGE TISKA

USLUGE TISKA - TISAK NA SVE VRSTE MATERIJALA PRILAGOĐEN VAŠIM POTREBAMA

Vršimo usluge tiska prilagođene potrebama i zahtjevima kupaca. Možemo vam ponuditi gotovo sve postojeće tehnike tiska, kao što su digitalni kolor tisak, offset tisak, tampon tisak, sitotisak i zlatotisak, kao i tehnike dorade koje otiskani materijal pretvaraju u gotov proizvod. Ovisno o vrsti tiskanog materijala koji kupac zahtijeva, određujemo koju ćemo tiskarsku tehniku primjeniti, kako bismo dobili najkvalitetniji otisak po najpovoljnijoj cijeni. Ukoliko ste zainteresirani za našu tisak ponudu, slobodno nam pošaljite upit za tisak pomoću kontakt obrasca a mi ćemo u što kraćem roku odgovoriti s kvalitetnom ponudom.

Ukoliko se radi o relativno malim količinama i tisku u punom koloru, onda primjenjujemo digitalni kolor tisak. Traženi materijali tiskaju se na vrhunskim profesionalnim digitalnim strojevima, gdje je kvaliteta otiska neupitna a rokovi isporuke najbrži mogući - ako je neophodno, tiskani materijali biti će gotovi u roku od 24 sata! Digitalnim tiskom obično radimo: tisak promotivnih letaka, tisak plakata manjih naklada, izrada vizit karti, tisak pozivnica za vjenčanje, tisak etiketa za vino, tisak zaglavlja za kalendare, tisak stolnih čestitki, tisak na kuverte i slično.

Usluge tiska

Želite li naručiti blokovsku robu sa vlastitim logotipom tvrtke, na pravom ste mjestu. Takva roba izrađuje se u offsetnom tisku a rokovi isporuke nešto su duži - 3-4 radna dana od zaprimanja narudžbe. Tu podrazumijevamo tisak otpremnica, tisak računa, tisak naruždbenica, tisak teretnih listova, tisak radnih naloga i slično. Offsetni tisak može biti jednobojan ili višebojan a vrsta papira i dorada blokovske robe prema vašoj želji. Offset tiskom možemo još proizvesti i papirnate podloške za kavu, brošure, promotivne letke, fascikle s logotipom, blokove za bilješke, memorandume i drugo.

Ako se odlučite promovirati vašu tvrtku putem raznih promotivnih artikala, kod nas ćete imati kompletnu uslugu. Naime, osim što u ponudi imamo široku paletu promotivnih artikala (kemijskih olovaka, upaljača, rokovnika, kapa, majica, kišobrana i dr.), također vam nudimo i kvalitetnu uslugu tiska na te artikle. Ovdje primjenjujemo tehnike tiska  sitotisak ili tampon tisak, zavisno o vrsti materijala i vrsti boje koja se zahtjeva. Sitotisak se primjenjuje na tekstilne predmete (kape, kišobrane, majice...) i na predmete koji imaju ravne plohe (rokovnici, planeri, adresari, upaljači...). Tampon tisak se koristi za predmete koji imaju zaobljene površine (kemijske olovke, pepeljare, čaše, svjetiljke i sl.). Sitotisak i tampon tisak mogu biti jednobojni ili dvobojni a posebna se pozornost posvećuje kvaliteti boja i njihovoj primjeni kako bi otisak bio što kvalitetniji i dugotrajniji.

Osim navedenih tiskarskih tehnika, prema ukazanim potrebama primjenjujemo i druge specifične tehnike: zlatotisak, termotisak, lasersko graviranje, suhi žig, izrezivanje PVC naljepnica, štikanje i drugo. Novost je u ponudi da u tiskarskom dijelu pratimo sve institucije i ustanove koje apliciraju i provode europske projekte. Većina europskih projekata ima u svom budžetu i stavku promocije projekta, tako da u dogovoru sa projekt menadžerom tiskamo različite promotivne predmete. Naše cijene tiska pristupačne su za svaki budžet. Također, nerijetko možete pronaći i usluge tiska na akciji.

Kupovina tiskanog materijala preko naše internet trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Prije tiska šaljemo najprije kupcu pripremu za tisak na korekciju i ovjeru, kako nebi došlo do pogrešaka u tisku. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Za više informacija pogledajte Opće uvjete poslovanja.
Top page
  REGISTRACIJA NOVIH KORISNIKA  
Ako ste već registrirani korisnik, molimo da se prijavite u internet trgovinu.
Molimo odaberite koju internet trgovinu želite koristiti:
Maloprodajna internet trgovina (za fizičke osobe i OPG-ove)
(fizičke osobe mogu također zatražiti izdavanje R-1 računa)
Veleprodajna internet trgovina (za poduzeća, obrte, državne i javne ustanove, samostalne djelatnosti, udruge i ostale pravne osobe)
Molimo unesite dolje navedene podatke. Polja označena * su obavezna za unos.
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Mario Matić")
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
*
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "098/179-589" ili "035/276-499")
*
(Unešena e-mail adresa ujedno će biti i Vaše korisničko ime za prijavu)
*
(Molimo kreirajte lozinku za prijavu u internet trgovinu)
*
Želim primati obavijesti o novim proizvodima i akcijskim sniženjima
Prihvaćam Opće uvjete poslovanja internet trgovine *

+ = *
(Provjera: unesite zbroj u ponuđeno polje.)
** Vaše osobne podatke koristiti ćemo isključivo za potrebe internet trgovine, te ćemo ih čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
  Prijava u internet trgovinu  
Molimo unesite Vaše korisničko ime i lozinku.

Zaboravili ste lozinku?

Nemate korisničke podatke? Molimo da se najprije registrirate kao korisnik.
  Promjena lozinke  
Za promjenu lozinke molimo unesite Vaše korisničko ime

  MOJI KONTAKT I PRISTUPNI PODACI  
Poštovani, dolje su prikazani Vaši kontakt i pristupni podaci koje ste unijeli prilikom registracije na internet trgovinu. Ako je u međuvremenu došlo do nekih promjena u kontakt podacima ili ako želite promijeniti lozinku, to možete učiniti na ovom mjestu. Polja označena sivom bojom nije moguće mijenjati!
Korisničko ime
Ime i prezime
Ulica i kućni broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
Poštanski broj i mjesto/grad
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
Kontakt telefonski broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "098/179-589" ili "035/276-499")
Lozinka
(Molimo unesite lozinku za prijavu u internet trgovinu)
Ponovite lozinku
Želim primati obavijesti o novim proizvodima i akcijskim sniženjima

  PLAĆANJE I DOSTAVA ROBE
 
Molimo odaberite način plaćanja:
Pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja robe)
question mark
Bankovni prijenos sredstava (internet plaćanje, HUB uplatnica)
Kartično plaćanje (jednokratna uplata - bez kamata i naknada)
American Express MasterCard Maestro Visa Diners Club International Discover
Kartično plaćanje (plaćanje na rate - bez kamata i naknada)
American Express MasterCard Maestro Visa Diners Club International Discover
question mark
Molimo odaberite način dostave robe:
Osobno preuzimanje robe
question mark
Besplatna dostava našim dostavnim vozilom
(samo za kupce iz Požege i okolice)
question mark
Dostava robe kurirskom službom na navedenu adresu:
(, )
Dostava robe kurirskom službom na drugu adresu:
Ulica i kućni broj
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "Kralja Krešimira 109")
Poštanski broj i mjesto/grad
(Molimo unesite podatke u formatu npr. "10000 Zagreb")
Molimo unesite slijedeće podatke za R-1 račun:
Naziv pravne osobe:
Ulica i kućni broj pravne osobe:
Poštanski broj i mjesto/grad pravne osobe:
OIB pravne osobe: