Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

TISAK BLOKOVSKE ROBE PO NARUDŽBI

Pod blokovskom robom i tisak bloka podrazumijevamo sve dokumente koje poslovni subjekti koriste u svom poslovanju a grupirani su po 100 ili više listova u jednom knjižnom bloku. U prodaji imamo standardnu, "lagersku" blokovsku robu a najčešće su u upotrebi: otpremnice, izdatnice, računi, teretni listovi, narudžbenice, putni radni listovi, knjige šanka i slično. Međutim, mnoga poduzeća i obrti navedene dokumente prilagođavaju svojim potrebama, te stavljaju svoj logotip i ostale informacije u formu dokumenta. Na taj način, s jedne strane dobivaju funkcionalniji i praktičniji dokument, dok s druge strane reklamiraju svoje poslovanje. Znači, kod nas možete izraditi prema vlastitoj pripremi: tisak otpremnica, tisak izdatnica, tisak računa, tisak teretnih listova, tisak nardžbenica, tisak knjige šanka, tisak radnih naloga, tisak servisnih naloga i slično.

Tisak blokovske robe može biti na samokopirajućem (NCR) papiru ili na nekopirajućem (bezdrvnom) papiru. Izbor je na vama, zavisno da li trebate neki dokument odmah ispunjavati u više kopija ili vam je dovoljan samo jedan primjerak. Blok može biti otisnut u jednoj boji, dvije boje ili pak u više boja, no sa više boja povećava se broj prolaza papira kroz offsetni stroj pa je i cijena takvog bloka veća. Osim prema broju korištenih boja, cijena blokovske robe ovisi o još nekoliko parametara: količina blokova koja se tiska, format bloka i broj listova u bloku, numeracija, mutacija, te dorada blokova. Ukoliko imate potrebu za izradom nekih blokova po narudžbi, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak dotičnih blokova.

Usluga tiska blokovske robe preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji možete pogledati jedan manji dio blokovske robe koji smo tiskali po narudžbi klijenata: