Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

SAMOLJEPIVE ETIKETE ZA VINO, RAKIJU, MED...

Samoljepive etikete za razne vrste boca i teglica danas su u širokoj upotrebi. Naglim porastom broja obiteljskih gospodarstava koji imaju registriranu proizvodnju vina, rakije, likera ili meda, pojavila se i veća potražnja za etiketama. Kvalitetna i dobro osmišljena etiketa daje svakom proizvodu jedinstvenu prepoznatljivost na tržištu, te izdvaja jedan proizvod od mnoštva njemu sličnih. Naljepnice za vino u poslijednje vrijeme bilježe veću potražnju, koje poduzeća stavljaju na poklon butelje i dijele kao reklamna vina.

Druga kategorija samoljepivih etiketa (naljepnica) su etikete za posebne prigode, poput svadbi ili godišnjica (svadbene etikete za vino, svadbene etikete za rakiju i slično). Kod nas možete izabrati etiketu iz velikog broja gotovih predložaka ili pak možemo načiniti neki novi dizajn prema vašoj ideji. Ukoliko imate potrebu za tiskanjem etiketa, slobodno nas kontaktirajte i bit će nam zadovoljstvo izraditi za vas ponudu za tisak. Cijene etiketa za vino, rakiju ili med kod nas su vrlo prihvatljive a ovise o tehnici tiskanja i količini etiketa koja se tiska.

Male količine etiketa se u pravilu izrađuju u digitalnom tisku, dok se ozbiljnije serije mogu izrađivati offsetnim strojevima i folijotiskom (metalizirani efekt). Bitno je naglasiti da su naše etikete izrazito kvalitetne bez obzira na tehniku kojom se izrađuju. Drugim riječima, otporne su na promjene temperaturnih razlika, na orošavanje boce, nikada ne puštaju boju, te dugo zadržavaju svoju kvalitetu i postojanost.

Usluga tiskanja etiketa preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog ureda ili doma za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio etiketa koje smo tiskali za naše klijente po narudžbi: