Učitavanje u tijeku...
   |      |   IZBORNIK

Dobro došli u Slavonijapapir maloprodajnu trgovinu!
prodaja@slavonijapapir.hr
034 274 730

Učitavanje u tijeku...

IZRADA POZIVNICA ZA VJENČANJE 

Kod nas ćete pronaći kompletnu ponudu pribora koji je potreban za vaše vjenčanje. No, prije svega ostalog, potrebno je izraditi pozivnice za vjenčanje. Vjenčane pozivnice možete izabrati iz našeg postojećeg kataloga ili pak možete donijeti neki svoj predložak, neko novo idejno rješenje. Što god zahtijevali, mi se prilagođavamo vašim zahtjevima i tiskamo pozivnicu prema vašim željama. Paleta kartona i papira od kojih se pozivnice izrađuju doista je široka, kako u pogledu raznolikosti boja, tako i u pogledu gramatura i struktura materijala.

Cijene pozivnica za vjenčanje kalkuliraju se za svaku pozivnicu posebno. Cijena pozivnica ovisi o količini koja se izrađuje, tehnici primjenjenog tiska, vrsti kartona i eventualnom ručnom radu koji je utrošen u izradi pozivnica. Obično se prije izrade vjenčanih pozivnica otisne jedan probni uzorak, te se daje budućim mladencima na korekturu (ili se priprema za tisak pošalje e-mailom). Tako možete vidjeti kako će vaša pozivnica zapravo izgledati, te ukloniti eventualne nedostatke ili greške u pripremi.

Ono što je naša prednost jest široka paleta boja kartona za izradu pozivnica. To znači da svaki primjerak pozivnice koji vidite u našoj fotogaleriji može biti izrađen u različitim kombinacijama boja kartona i boje tiska na karton! Ako se pozivnica sastoji od kombinacije 2 boje kartona, također možete izabrati koje boje kartona želite. Bitno nam je jedino da karton na koji se tiska tekst ne bude jako tamne boje (u tom slučaju se pozivnica tiska u tehnici offsetnog tiska što jako poskupljuje samu pozivnicu).

Tisak i izrada pozivnica za vjenčanje preko naše web trgovine je ugodna, jednostavna i sigurna. Iskoristite komfor svog vlastitog doma za naručivanje, a vrijeme i novac koji ćete uštediti iskoristite za druge obaveze. Plaćanje robe kod nas je 100% zaštićeno apsolutno neprobojnom 256-bitnom enkripcijom podataka, a isporuka robe je brza i točna. Saznajte više informacija u Općim uvjetima poslovanja.

U fotogaleriji pogledajte jedan manji dio pozivnica za vjenčanje koje smo tiskali za naše kupce po narudžbi: